Svenska kronor  Norska kronor   
Calligraphen Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu | Puh 02-230 6000 | joulukortit@calligraphen.fi

Joulukortti

Toivota Hyvää Joulua tyylillä!

Löydä oma tyylisi!

Teidän joulutervehdyksenne painamisessa voidaan käyttää erilaisia värejä, tekstityylejä ja asetteluja - onko teidän tyylinne tyylikkään rauhallinen vai omaperäisen persoonallinen. Olemme tehneetkin valmiiksi joitakin ehdotuksia joulutervehdyksiksi. Vakioterhvehdys on vakiovärillä painettu ja kuuluu kortin hintaan. Jos taas tahdotte yksilöllisä kortteja, on oma tervehdys teitä varten.


Logo vai yrityksen nimi?

Kaikkien korttien sisälle voidaan painaa yrityksenne logo tai nimi. Lähettäkää logo sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on Tiff- tai EPS tiedostomuodossa (tarkkuus vähintään 300 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu. Sisälle voidaan painaa myös yrityksen nimi Garamond -tekstityypillä.

Allekirjoitukset viimeistelevät kortin.

Allekirjoituksilla saatte kortille persoonallisen ilmeen. Allekirjoitusten kerään on suuritoinen urakka ja usein ne painetaankin ajan säästön takia valmiiksi kortteihin. Paras lopputulos saadaan, jos kirjoitatte alkuperäiset allekirjoitukset mustalla ohuella tussilla valkoiselle paperille ja lähetätte ne meille. Tai skannaatte ne Tiff- tai EPS-tiedostoiksi (tarkkuus vähintään 1200 dpi) ja lähetätte ne sähköpostilla. Valmiiksi painetut nimikirjoitukset ovat helppo ratkaisu yrityksille, joissa korttiin tarvitaan useiden henkilöiden nimet.
Joulutervehdys kultafoliolla
Joulutervehdys 37 logolla kultafoliolla painettuna.
Joulutervehdys 40 hopeanharmaalla
Joulutervehdys, yrityksen nimi Garamondilla painettuna hopeanharmaalla ja nimikirjoitukset mustekynän sinisellä painettuna.

digitaltryck

PMS

Tutut logonne värit myös joulukorttiin

Joulukorttien painatuksissa käytetään usein yrityksen omia PMS-värejä. Tilaaminen on helppoa, laittakaan vain siihen PMS värien numerot tilauksen yhteyteen. Standardfärger

Vakioväri

Vakioväri joulun väreissä!

Vakiopainovärimme on hopeanharmaa (cool grey 9 ). Se sopii loistavasti suurimpaan osaan korteistamme. Painatusta miettiessä kannattaakin valita värit, jotka sopivat kortin väreihin ja tyyliin!Foliefärger

Foliovärit

Foliovärit kruunaavat kortin kuin kortin!

Foliointi on painotekniikka, jossa sekä teksti että logo voidaan painaa korttiin upealla kiiltävällä foliovärillä. Foliovärivalikoimastamme löytyvät kulta, hopea, kupari, punainen, vihreä ja sininen. Foliointia varten valmistetaan logostanne / yritysnimestänne metallinen laatta, jota voidaan tulevina vuosina käyttää yhä uudestaan!
VakiojoulutervehdysVakiojoulutervehdys
Joulutervehdys 15Joulutervehdys 15
Joulutervehdys 16Joulutervehdys 16
Joulutervehdys 17Joulutervehdys 17
Joulutervehdys 19Joulutervehdys 19

Joulutervehdys 21Joulutervehdys 21
Joulutervehdys 22Joulutervehdys 22
Joulutervehdys 23Joulutervehdys 23
Joulutervehdys 24Joulutervehdys 24
Joulutervehdys 25Joulutervehdys 25

Joulutervehdys 26Joulutervehdys 26
Joulutervehdys 27Joulutervehdys 27
Joulutervehdys 29Joulutervehdys 29
Joulutervehdys 30Joulutervehdys 30
Joulutervehdys 31Joulutervehdys 31

Joulutervehdys 32Joulutervehdys 32
Joulutervehdys 33Joulutervehdys 33
Joulutervehdys 34Joulutervehdys 34
Joulutervehdys 35Joulutervehdys 35
Joulutervehdys 36Joulutervehdys 36

Joulutervehdys 37Joulutervehdys 37
Joulutervehdys 38Joulutervehdys 38
Joulutervehdys 39Joulutervehdys 39
Joulutervehdys 40Joulutervehdys 40
Joulutervehdys 72Joulutervehdys 72

Joulutervehdys 73Joulutervehdys 73
Joulutervehdys 74Joulutervehdys 74
Joulutervehdys 75Joulutervehdys 75
Joulutervehdys 76Joulutervehdys 76
Joulutervehdys 80Joulutervehdys 80

Joulutervehdys 90Joulutervehdys 90
Joulutervehdys 91Joulutervehdys 91
Joulutervehdys 92Joulutervehdys 92
Joulutervehdys 93Joulutervehdys 93
Joulutervehdys 94Joulutervehdys 94

Joulutervehdys 95Joulutervehdys 95
Joulutervehdys 96Joulutervehdys 96
Joulutervehdys 97Joulutervehdys 97
Joulutervehdys 98Joulutervehdys 98
Joulutervehdys 99Joulutervehdys 99


Painatustietoja

Minimi tilausmäärä / korttiaihe on 50 kpl. Korttien hinta lasketaan tilauksen kokonaismäärän mukaisesti. Jos tilaatte eriaiheisia kortteja ja haluatte painatuksen, kannattaa valita samankokoisia vaaka- tai pystysuuntaisia kortteja, näin säästätte painokuluissa.

Kortin Kansi

Kortin kanteen voidaan painaa yrityksenne logo. Lähettäkää logo sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on Tiff-, Ai-, PDF- tai EPS-tiedostomuodossa (tarkkuus vähintään 600 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu.

Kanteen voidaan painaa myös yrityksen nimi Garamond-tekstityypillä. Kortit voi tilata myös ilman kansipainatusta.

Kanteen voidaan painaa kortista riippuen joko yrityksenne omilla PMS-väreillä tai ylellisillä folioväreillä. Olemme merkinneet *Logo-merkillä ne kortit, joiden kanteen on mahdollista ostaa foliopainatus.


Kortin sisäsivut

Voit valita joulutervehdyksen meidän malleista, mutta painamme myös asiakkaan omia, yksilöllisiä tervehdyksiä. Vakiojoulutervehdys (nro 00) hopeanharmaalla vakiovärillä painettuna kuuluu kortin hintaan.

Valitkaa väri tai folioväri joulutervehdyksen painatusta varten.

Logo kortin sisälle

Kaikkien joulukorttien sisälle voidaan painaa yrityksenne logo. Lähettäkää logo sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on Tiff-, Ai-, PDF- tai EPS-tiedostomuodossa (tarkkuus vähintään 600 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu. Sisälle voidaan painaa myös yrityksen nimi Garamond-tekstityypillä painatus joko värillä tai foliovärillä. Jos logonne painetaan yrityksenne omilla PMS-väreillä, laittakaa niiden PMS-numerot tähän. Voitte myös valita, haluatteko yrityksenne nimen / logon painettavaksi heti joulutervehdyksen jälkeen tai kortin alalaitaan.


Allekirjoitukset

Allekirjoitukset voidaan painaa korttiin foliolla tai mattavärillä. Paras lopputulos saadaan, jos kirjoitatte alkuperäiset allekirjoitukset mustalla ohuella tussilla
valkoiselle paperille ja skannaatte ne Tiff- tai EPS-tiedostoiksi (tarkkuus vähintään 1200 dpi) tai lähetätte ne paperilla postitse.