Svenska kronor  Norska kronor   
Calligraphen Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu | Puh 02-230 6000 | joulukortit@calligraphen.fi

Logon painatus sisäsivulle

Logon painatus kortin sisälle.

Yrityksenne logo tai nimi kortissa tekee joulutervehdyksestänne upean ja persoonallisen - kortin joka varmasti erottuu muista. Voitte valita nimen tai logon painatuksen joko foliovärillä tai mattaväreillä. Lähettäkää logo sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on TIFF- tai EPS-tiedostona (tarkkuus vähintään 300 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu.

Painovärit ja painatukset

Voitte valita logon painatukseen omat PMS-värit, upean folioinnin tai vakiovärin - mikä sopiikaan korttiin ja yrityksenne tyyliin parhaiten! 

digitaltryck

PMS värit

Tutut logonne värit myös joulukorttiin

Joulukorttien painatuksissa käytetään usein yrityksen omia PMS-värejä. Tilaaminen on helppoa, laittakaa vain PMS värien numerot tilauksen yhteyteen.  vakioväri

Vakioväri

Vakioväri joulun väreissä!

Vakiopainovärimme on hopeanharmaa (cool grey 9). Se sopii loistavasti suurimpaan osaan korteistamme. Painatusta miettiessä kannattaakin valita värit, jotka sopivat kortin väreihin ja tyyliin!Foliefärger

Foliovärit

Foliovärit kruunaavat kortin kuin kortin!


Foliointi on painotekniikka, jossa sekä teksti että logo voidaan painaa korttiin upealla kiiltävällä foliovärillä. Foliovärivalikoimastamme löytyvät kulta, hopea, kupari, punainen, vihreä ja sininen. Foliointia varten valmistetaan logostanne / yritysnimestänne metallinen laatta, jota voidaan tulevina vuosina käyttää yhä uudestaan!