Svenska kronor  Norska kronor   
Calligraphen Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu | Puh 02-230 6000 | joulukortit@calligraphen.fi

Allekirjoitukset valmiina joulukorttiin

Allekirjoitukset valmiiksi painettuina korttiin

Monesti allekirjoitusten kerääminen on suuritöinen urakka. Usein ne sen vuoksi painetaan valmiiksi kortteihin. Allekirjoitukset voidaan painaa korttiin foliolla tai mattavärillä. Paras lopputulos saadaan, jos kirjoitatte alkuperäiset allekirjoitukset mustalla ohuella tussilla valkoisella paperille ja skannaatte ne Tiff- tai EPS -tiedostoiksi (tarkkuus vähintään 1200 dpi) tai lähetätte ne paperilla postissa. 
digitaltryck

PMS

Tutut logonne värit myös joulukorttiin

Joulukorttien painatuksissa käytetään usein yrityksen omia PMS-värejä. Tilaaminen on helppoa, laittakaa vain PMS värien numerot tilauksen yhteyteen.

Vakioväri

Vakioväri

Vakioväri joulun väreissä!

Vakiopainovärimme on hopeanharmaa (cool grey 9). Se sopii loistavasti suurimpaan osaan korteistamme. Painatusta miettiessä kannattaakin valita värit, jotka sopivat kortin väreihin ja tyyliin!


Foliefärger

Folio

Foliovärit kruunaavat kortin kuin kortin.

Foliointi on painotekniikka, jossa sekä teksti että logo voidaan painaa korttiin upealla kiiltävällä foliovärillä. Foliovärivalikoimastamme löytyvät kulta, hopea, kupari, punainen, vihreä ja sininen. Foliointia varten valmistetaan logostanne / yritysnimestänne metallinen laatta, jota voidaan tulevina vuosina käyttää yhä uudestaan!