Svenska kronor  Norska kronor   
Calligraphen Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu | Puh 02-230 6000 | joulukortit@calligraphen.fi

Teidän yritykseltänne - Joulun kauneimmat kortit!

– Ainutlaatuista ja tyylikästä - juuri sellaiset joulukortit kuin te tahdotte!

Logo på utsidanHuolehdi, että yrityksesi näkyy asiakkaiden joulukorttikokoelmassa.

Yrityksenne logo tai nimi kortin kannessa tekee joulutervehdyksestänne upean ja persoonallisen - kortin joka varmasti erottuu muista. Voitte valita nimen tai logon painatuksen upealla kiiltävällä foliovärillä.

Exempel på firmanamnEsimerkki yrityksen nimen painatuksesta Garamond tekstityypillä.Kun olette löytäneet teille sopivan joulukortin, on painatuksen valinnan vuoro. Jos valitsette yrityksenne logon kanteen, lähettäkää logo meille sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on Tiff- tai EPS- tiedostomuodossa (tarkkuus vähintään 600 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu. Kanteen voidaan painaa myös yrityksenne nimi Garamond –tekstityypillä. Ja totta kai kortit voi tilata ilman kansipainatusta.

Kanteen voidaan useimpiin kortteihin painaa yrityksenne logo tai nimi upeilla kiiltävillä folioväreillä. Foliopainatuksessa foliovärin sulatusta varten tarvitaan metallinen työkalu, joka tehdään teidän omasta logostanne tai yritysnimestä. Samaa foliointilaattaa voidaan käyttää uudestaan, jos painatus pysyy samanlaisena. Jos käytetään aikaisempia vuosina teetettyä foliointilaattaa, sen hinta 28 euroa vähennetään nettikaupan antamasta painatushinnasta.Foliefärger