Svenska kronor  Norska kronor   
Calligraphen Oy, Yrttipellontie 1, 90230 Oulu | Puh 02-230 6000 | joulukortit@calligraphen.fi

Kannessa folioitu logo - Joulun tyylikkäin kortti 

Logo på utsidan

Yrityksenne logo tai nimi kortin kannessa tekee joulutervehdyksestänne upean ja persoonallisen, kortin joka varmasti erottuu muista. 

Korttien yhteyteen on ilmoitettu erikseen, jos kanteen on mahdollista painaa logo. Kaikkiin se ei ole mahdollista kortin pintakuvioinnin vuoksi.

Jos valitsette yrityksenne logon kanteen, lähettäkää logo meille sähköpostilla tai postitse. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun logo on vektorimuodossa (PDF, -AI, SVG) tai tiff -kuva (tarkkuus vähintään 600 dpi) tai paperilla painotuotteessa, joka on kirjapainossa painettu.

Exempel på firmanamn
Kanteen voidaan painaa myös yrityksenne nimi Garamond –tekstityypillä. Yllä esimerkki yrityksen nimen painatuksesta Garamond tekstityypillä.digitaltryck

PMS Värit

Tutut oman logon värit myös joulukorttiin

Joulukorttien painatuksissa käytetään usein yrityksen omia PMS-värejä. Tilaaminen on helppoa, laittakaa vain PMS värien numerot tilauksen yhteyteen. 
Foliefärger

Foliointi

Foliovärit kruunaavat kortin kuin kortin!

Foliointi on painotekniikka, jossa sekä teksti että logo voidaan painaa korttiin upealla kiiltävällä foliovärillä. Foliovärivalikoimastamme löytyvät kulta, hopea, kupari, punainen, vihreä ja sininen. Foliointia varten valmistetaan logostanne / yritysnimestänne metallinen laatta, jota voidaan tulevina vuosina käyttää yhä uudestaan! Samaa foliointilaattaa voidaan käyttää uudestaan, jos painatus pysyy samanlaisena. Jos käytetään aikaisempia vuosina teetettyä foliointilaattaa, sen hinta 28 euroa vähennetään nettikaupan antamasta painatushinnasta.